måndag 18 mars 2013

Peppande sällskap med fina sends

Det har varit lite dåligt med uppkoppling på sistone, men sen en dryg vecka tillbaka befinner sig lite fler kompisar i skogarna vilket bidragit till ett par inspirerande klättersessioner. Jag skriver ett par sessioner för vädret har varit fortsatt instabilt, men jag är glad att ha fått ut det mesta och bästa av klättringen när jag väl varit ute.

Jag gillar friheten att vara ute och klättra själv och att kunna förflytta mig mellan problemen som jag själv önskar, och så har det ju varit den senaste månaden här nere. Men jag inser ju att i sällskap så vågar jag mer och med spott och peppande sällskap så har jag nu tagit mig upp för några boulders som jag absolut inte hade kommit upp för mol allena så det har ju varit guld värt.

Roligast var i torsdags när jag, Frida och Helena var i Franchard Cusiniere några timmar och jag som tänkt gjorde A bras Plat a Bras 6C, La Voie du Pin 6C+, men helt otippat också gjorde den fina Pas Cool 7A, på bilden nedan. Pas Cool har en riktig fontanurtoppning och när jag stod och tittade på den tänkte jag att den urtoppningen kommer jag aldrig klara. Jag hade fel!

Fler vänner i skogen har tyvärr betytt mindre dokumentation, men så får det väl va i bland.


Inga kommentarer: