tisdag 5 mars 2013

Klart jag sände, det var ju T-shirtväder!

Idag var en sån där dag när allt stämde och det var lätt att komma upp. Vad är det egentligen som gör skillnaden? Kanske är det alla baguetter eller kanske behöver jag helt enkelt 18 grader varmt för att kunna sända, vad vet jag? Upp kom jag i alla fall. Allt finns på film av ytterst dålig kvalité, och kommer nog upp på Vimeo vad det lider. Åh vad det är peppande att komma upp.

Glad var jag att himla raskt göra min första 7A efter graviditet nummer två, Musclor i Buthiers Canard. Därefter gick jag vidare till Fantasia 6C+, också i Buthiers och gjorde den på dagens första försök. Jag testade den ju i höstas och det var milsvid skillnad på den då och nu, eller snarare på mig antar jag.

Riktigt peppad bestämde jag mig för att göra upp med ett riktigt gammalt projekt, Le secoueur d'os 6C+ i Drei Zinnen och den satt på andra försöket idag.

Som avslutning dagsflashade jag en annan gammal slagdänga som jag inte fick ihop för några år sedan, Obli-Yettes 6B i Bois Rond som ligger jämte Drei Zinnen.

Med andra ord så är det ingen fara med något muskelfäste i armen och foglossningen har flygit sin kos igen för denna gången . Och uppenbarligen hade jag idag lagt mig på en bra nivå för vad jag klarar av att klättra. Nu hoppas jag förstås på fler bestigningar i detta gradspann.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Imponerande! Kul läsning. /JL

Anja sa...

Underbart! Riktigt bra jobbat! Kul att följa äventyren på bloggen och titta på filmklipp. Heja heja! /Anja

Anonym sa...

Grymt!
/LP

Anonym sa...

Gött!! Fortsatt lycka till :-) /Maja