tisdag 5 februari 2013

Har du nån ticklist då?

"Har du nån ticklist då?" Är frågan jag fått upprepade gånger på sistone. Jodå det har jag, en ganska luddig sådan, men nu får jag ju tillfälle att sätta den på pränt, så då blir det ju realitet. Håll tillgodo.

Gros Doigts 7A, Canche aux Merciers. Det här är en gammal nemesis som jag inte kommer lägga alltför mycket tid på. Antingen sitter den i princip direkt, eller inte alls, ungefär så.

Nostalgie 7A Drei Zinnen
Jag har inte testat den än, men gick och sneglade på den i höstas

La Coquille, 6C Franchard Isatis
Jag har inte testat den på två år och det här är också en gammal nemesis som jag gärna vill göra för att jag tycker linjen är så fin.

Fantasia 6C+, Buthiers
Går direkt till vänster om Atomic Playboy. Egentligen är det knappt värt att gå dit för det är knappast det finaste stället i Fontan, men det är en rolig boulder, om  man får ihop den. Jag var inte helt långt bort den dag jag var där i höstas och den kommer alltså få ett försök igen

Pied À Coulisse 6C+, Apremont Bizons
Sån himla grym linje som bara måste göras!

l`Arabsque 6A, Apremont Bizons
Vågde inte mig på den i höstas, men nu sitter det nog lite mer självförtroende i mig.

Comète 6B, Franchard Cuisinière
Ser fin ut på film, har inte sett den i verkligeheten.

La Mouche 7B+, Franchard Cuisinière
Den ser så grym ut, kolla bara när Anja gör den! Jag ska gå dit och prova om den är värd att jobba på. Och funkar det inte alls kan jag alltid göra ett försök på Gégé Doigts d´Acier 7A som startar till höger och har samma avslut som La Mouche

Le Traverssis 6C, Gorge aux Chats
Testade snabbt i höstas, men nu kanske tiden är mogen?

Inga kommentarer: