fredag 15 februari 2013

Fontanpepp
Jag har visst inte varit så värst meddelsam ännu, men det har inte hänt så mycket sen vi kom hit. Det har varit varierat väder, tunga moln, regn, snöblask, och mest bara kallt och obehagligt ute tycker jag. Vi har dock haft mysigt häng i stugan med barnen och varvat det med viss klättring.


Idag var dock första dagen med något som liknade vår. Efter lunch sprack himlen upp och temperaturen la sig på cirkus 10 grader, så vi åkte glatt till ett Bas Cuvier som var alldeles dyblött. Daniel som har bloggen Bouldersgate tog dock med oss lite längre in i området där vi klättrade en nästan torr och väldigt fin arete.


Efter några timmar så hade det torkat upp nere i Bas, så Fredrik passade på att springa upp för Hypothese vilket var väldigt kul att se, för den har fått sin beskärda del av försök vid tidigare besök. Det var synd att det varken kom på bild eller film, men så är det ju ibland.


Själv gav jag mig på ett gammalt projekt, Bretelles 6c, och den kändes så väldigt nära att jag hade svårt att slita mig. Men till slut var alla trötta och klockan mycket så den får helt enkelt vänta tills nästa gång. På den bouldern har jag förresten massor av filmer idag, men alltså ingen där jag kom upp, så de är ju helt ointressanta!


Framför allt fick jag sån klätterpepp idag att jag knappt vet vart jag ska ta vägen. ..Ut och klättra mera antar jag =)


- Posted using BlogPress from my iPhone

Inga kommentarer: