torsdag 1 november 2012

Skiftarbete i klätterfabriken
Häromdagen drog jag och Anja iväg till Drei Zinnen för ett förmiddagspass. Området bjuder på ganska många branta och hyfsat låga problem i 6c-7b registret. Vi lämnade killarna och barnen och drog iväg med bilen klockan 9 på morgonen. Temperaturen visade 4 grader och det hade varit frost på natten. Inte helt förvånande var det bara vi i skogen när vi kom dit och det är lite lyxigt kan jag tycka. Alla som varit här i font vet ju att det kan vara lite crowded ibland.

Vi spenderade rätt lång tid med att göra strömhopp på lätta problem och till slut var vi varma i kroppen och redo att ta i lite mer.
För min egen del så kände jag att jag började hitta tillbaka till utomhusklättringen igen för första gången den dagen. Generellt så kände jag att jag kunde ta i och att viljan att komma upp växte.

Vi hade varit där ett par dar innan också och då provade jag en namnlös 6c på Diversionblocket som kändes alltför hög, svår och läskig för mig. Men den här dagen var jag dock så taggad att jag ville prova igen. Nu gjorde jag den inte den här dagen heller, men med en annan beta så kändes det riktigt nära och jag vågade göra urtoppningen, så jag tror den kommer sitta nästa besök när jag är utvilad.

Klockan 13 var det killarnas tur att åka ut barnfria, så efter några intensiva timmar åkte vi trötta och nöjda hemåt. Själv kände jag mig helt utmattad i klättermusklerna istället för bäckenet. Framgång! Vid hemgången var temperaturen 14 grader, men jag tror att morgonens fantastiska stick höll i sig till killarnas eftermiddagssession också.

- Posted using BlogPress from my iPhone

Inga kommentarer: