fredag 24 augusti 2012

Varannan damernasEdith på väg uppåt

Idag hade jag med mig båda barnen när jag tränade. Efter tre timmar hade jag fått göra min rehabträning, ett kortare pass på greppbrädan och åter igen. Parkeringsböter. Hur lyckas jag? Jo eftersom jag hade båda barnen så ville jag inte göra mig omaket att flytta fram p-skivan efter två timmar om det skulle behövas utan jag valde att betala p-biljett för tre timmar istället. Det var bara det att jag av misstag ställde mig på p-skiveplatsen och en p-biljett räknades tydligen inte som p-skiva, så alltså fick jag böter bara efter 10 minuter. Surt sa räven.. Jag funderar på att överklaga, men misstänker att det är lönlöst.

Desto roligare att jag känner mig starkare på greppbrädan. Edith hejade ivrigt på med "kom igen mamma" och vi turades om att köra varannan gång. Hon på ribbstolen och jag på greppbrädan. Elliot låg snällt bredvid. En stund i alla fall.

1 kommentar:

Anja sa...

Åh najj, inte igen! Förra gången skruvade du ju fram den, fast bak den. Och nu det här. Man borde få ha en "misstagspott" till godo hos p-centralen...

Skönt att träningen funkade bra iaf!