fredag 7 oktober 2011

Mälardalen runt

Vi har varit flitiga på att åka på helgturer på sistone, här senast var det mälardalen runt. Huvudmålet var Västerås som varit lite försummat från vår sida.
Vi besökte bl.a. Norra Gryt som i princip ligger mitt i ett radhusområde. Praktiskt, om man bor där. 

 

Sedan stod Svanå på tur. Det låg som i en trollskog och var väl värt sitt besök. Fredrik avverkade Right track 7b+ och vill nog gärna tillbaka till ett lite hårdare projekt. Kul nog så träffade vi på lite locals som visade oss runt. Grymt!

Vi övernattade i en liten stuga utanför Tillberga och tog oss på söndagmorgonen till Media Market blocket vid Erikslund. Regnet och dimman hängde tyvärr i luften, men Fredrik gick ändå igång på ett projekt där.


Nå, skulle det bli Mälaren runt var vi ju tvungna att lämna Västerås, så vi drog ner till Åkers för ytterligare ett par timmars klättring i goda vänners lag.

Jaha, men vad gjorde jag då? Ja jag klättrade mest lätt och inte i alltför stor omfattning. Bilderna visar det inte så tydligt, men det är dags att ladda för höstsäsongen 2012. Jag ska bara föda barn i april och återhämta mig lite först. Stay tuned!

3 kommentarer:

Clmbrdude sa...

Men, grattis!

Johan L sa...

Gud vad kul!
Grattis!
/Johan Larsson

Leif Olsson sa...

Fantastiskt! Grattis!!