måndag 29 november 2010

Vinter i font

Jenny, Johan och Alma åkte mot Sverige igen och in kom Anna, Linus, Nisse, maginfluensa och vinter. Nu är det bara vi kvar och strax rullar vi också hemåt, jag med en säck ogjorda problem som definitivt är större än vad julklappssäcken blir.

En av de första vilodagarna i oktober

Bas Cuvier häromdagen, idag ännu mer snö

5 kommentarer:

AK sa...

Är det inte dags att komma hem snart?

Linda sa...

Wow, snö överallt numera. Har aldrig sett vinter i font!

Johan sa...

Otroligt! Kan knappt föreställa mig hur det är med snö där nere. Övre bilden var mysig. Vilket minne.. Hur ska vi stå ut med vintern?

Anonym sa...

Skönt med snön. Nu kan ni äntingen börja göra hårda grejer. I julklapp önskar jag mig en filmsekvens där ni kör brännare på valfri klassiker inför stor publik av locals. Vore festligt att se reaktionerna.

Jag är på Hindersön t o m imorgon och roar med mig med vedklyvning och långfärdsskridskor. Rätt lite snö och sjukt bra isar. Betydligt mer snö i Hudik. Kom hem från Indien i fredags och var på Jakobs disputation. Ett stort klätterposse var där i form av J & J, AT, MC, Hedvid, moi et Ingrid. Har inte sett ngn älg men däremot säl och spår av mårdhund. När kommer ni hem? Eric & Karin har flyttat in i sitt hus nu. Kanske ses vi där snart.
Kram
/LP

La môme Annabel Lee sa...

Nu är vi på väg hem! :-) :-(