lördag 13 november 2010

Regn regn regn

Nu har alla svenskar åkt hem igen förutom vi långresenärer. Med Cosmo kom varmt väder och dåligt stick och sedan blev det bara sämre i takt med att Hasse och Lotta dök upp. Det har regnat mer eller mindre i två veckor tror jag vilket innebär att den från början så välbehövliga vilan har gått över till rastlös tristess. Formen känns också kass av det lilla jag har fått klättra tyvärr, men sak samma bara vi får stabilt väder och kan klättra ordentligt igen! Fredrik fortsätter att mata boulders mellan regnskurarna, han är verkligen duktig på att komma upp. Det är synd och skam att den egenskapen inte verkar smitta av sig på mig. 

 Ja vad gör man då när det regnar och regnar? Jo shoppingkontot blir svårt belastat och Louvren och Versailles har fått sig besök. Sen är det förstås ett ständigt rekande i skogen efter klätterbara block. Apropå det så gick vi och tittade på The Island igår.  Den var inte torr, men såg svår ut.

Det är lite trist att Stockholm bjuder på värsta tävlingshösten när man för en gångs skull är bortrest, men det är klart jag föredrar att vara här. Ser fram mot att höra skvallret från boulderSM på Karbin.  Jag hoppas också på några debutanter bland tjejerna, det kryllar ju av starka bouldertjejer numera!

Inga kommentarer: