torsdag 28 oktober 2010

Fontanliv

Ja inte går det någon nöd på oss, vi har det hur bra som helst och sendman Fredrik äter 7c till frukost varje dag.  Vädret har varit oförskämt snällt mot oss hittills, hur länge kan det fortsätta så här?

Vid tidigare besök har jag dissat många ”lättare” problem för att jag tycker de varit för svårjobbade för sin grad, men nu har jag t.ex. gjort La Marie rose. Den var inte lätt, men fin och det var svårare att komma ner än upp måste jag säga. Det är så himla roligt att ha gjort en sådan klassiker, jag vill göra flera. Någon som har något förslag? Andra superschyssta problem har varit Oiseau Lyre 6a+ i Roche aux  Oiseaux och Le Flipper 6b i 91.1.

Jag klättrar på som vanligt nu igen, men är fortfarande lite feg för nerhopp och fall. Jag önskar att jag vore starkare så att jag kunde sända bättre och hinna klättra fler problem utan alltför många försök, men egentligen är nog formen som den brukade vara innan graviditeten, på ett ungefär i alla fall.

Idag har vi fått sällskap av Cosmo i vårt hushåll, han stannar till söndag då resten av hans posse kommer ner. Sen väntar vi förstås på norrlänningarna som snart anländer.

Inga kommentarer: