måndag 11 oktober 2010

Karma?

..Njae, ingen parbestigning av Karma, an i alla fall!

Installerade i font sen en vecka nu. Vi har det varmt, mycket varmt faktiskt. Na det funkar ocksa sa lange det inte regnar, vilket det iofs gjort tva dagar i rad, fast da kunde vi anda klattra lite pa kvallarna.

Vi har varit runt en hel del, Bas cuvier, Cuisinaire, Rocher canon, Rocher au oiseaux, La canche aux merciers, Drei Zinnen, La gorge aux chats och Gorges du Houx. I Bas traffade vi en del svenska vanner, men annars ar det overvagande norrman i skogen som liksom vi utnyttjar sin foraldraledighet till max.

Fredrik har som vanligt sant det mesta han provat, ett par 7c och manga i graderna under och Johan har imponerat genom att satta sin forsta 7c relativt enkelt (i La gorge aux chats). Jag och Jenny har inte riktigt kommit igang annu da jag fortfarande letar formen och Jenny har plagats av en forkylning. Men Jenny ser stark ut och mitt tips ar att t.ex. Beatlejuice kommer att ryka vid nasta besok. Jag har i alla fall gjort en 6c och hittat nagra 7a projekt, men kommer ocksa att fokusera pa att klattra manga lattare problem for att hitta kanslan for utomhusklattring igen, och for att det ar sa kul att komma upp!

Pa det stora hela ar det fantastiskt att vara har. Det ar ok att vara gron av avund!

2 kommentarer:

hassemannen sa...

Grymt tråkigt. Här sitter man och längtar efter font och drömmer om nybörjarproblem i alla grader. Snacka om antiklimax att inte karma släppt till direkt i värmen.

För om jag fattat Jens rätt så är Fontan felgraderat.

Foto och film?!

Fortsatt lycka och må sändarvädret infinna sig i november
/Hasse

Anonym sa...

Kul att höra från er! Nog är man grön av avund. Här sitter man och drömmer sig tillbaka till de få timmars ute klättring man hinner skrapa ihop på helgen. Grymt att gubbarna sender, hade inte trott något annat. Jag inväntar nästa rapportering, då tjejligan har rensat upp bland projekten i skogen!

Hälsa alla!
/Magnus (Kalmar)