torsdag 26 augusti 2010

Mother power coming up?


Var på verket häromdagen och fick mig en riktig egoboost! Kanske är problemen mycket softare än på Karbin och K2? Spelar ingen roll när man får känna sig så nöjd. Självförtroendet på topp för en gångs skull alltså.

Nu närmar sig fontan med stormsteg. Jag försöker acceptera att jag inte kommer att vara i mitt livs form, och ser fram mot att med nöje och utan stress kunna fokusera på alla möjliga problem, lätta som svåra lätta och svåra svåra. Eftersom jag inte klarar så bra att klättra brant än så hoppas jag på att utvecklas på vertikal klättring och slabbar. Tidigare resor har jag noga valt vilka problem jag klättrat på eftersom tiden alltid varit knapp och huden måste sparas in i det längsta, vilket ibland lett till att det inte blivit så mycket klättrat  alls avigt nog. Men nu ska jag klättra mer utan urskiljning. Oh det  börjar infinna sig ett litet pirr i magen när jag tänker på fontan. Hittills har jag mest ojat mig över att vistelsen närmar sig alltför snabbt, men nog har vi väl väntat och någonstans längtat länge nog nu!? Nu får det vara färdigojat.

Familjen Kjellberg/Lundström har riggat vapnen har jag sett så nu vet vi vart ribban har satts. Familjen Bäckström/Sydstrand kommer alltså inte att ligga på latsidan i september, heller!

1 kommentar:

Jenny sa...

Härligt med pirr!!! Ska bli grymt kul!