torsdag 20 maj 2010

Det tar tid..

..att läka efter förlossningen, mycket längre tid än vad jag trodde. De senaste veckorna har jag kunnat klättra lite rep med Anna och Annie som också är nyförlösta och det är toppen!

Det är fantastiskt att få känna rörelserna på väggen igen och jag njuter verkligen av att klättra rep inomhus vilket var många år sedan sist. Varje pass känner jag mig lite starkare och det är en mycket behaglig känsla. Däremot kan jag inte gå för fullt och vissa rörelser gör ont i bäckenet så jag är ändå ganska begränsad. Jag har testat att bouldra lite, men gud vet när jag kan hoppa eller ramla ner igen, det är som att kroppen inte har någon stötdämpning så att säga. Mitt begränsade rörelseschema gör det också lite för svårt att bouldra tyvärr. Magmusklerna är också obefintliga även om de verkar ha gått ihop nu. Jag är sjukt svag och kan inte göra campusmove och knappt två pullups i rad. Jag har fortfarande 6-7 graviditetskilon och ytterligare 3-4 kilo som jag gärna blir av med, så det blir lite som att träna med viktväst just nu och det är väl inte helt dumt hoppas jag!

Med andra ord finns det mycket att önska fortfarande. Jag irriteras över att jag måste slösa bort så stor del av min föräldraledighet till att läka och komma i form igen, men det får väl vara så bara jag har möjlighet att komma i form nån gång. Just nu växer i alla fall klätterbegäret enormt, jag vill klättra varje dag, men måste alltså hålla igen. Skynda långsamt..

Inga kommentarer: