måndag 8 mars 2010

Övertidsklättring

Karbin på söndagen med förhoppning om att sätta igång förlossningen. Det hjälpte inte heller. Nu är det måndag och bebisen slumrar så fint i magen utan en tanke på att komma ut.


3 kommentarer:

Anonym sa...

Det är en liten envis filur du bär på! Jag har hört att ju längre bebisen stannar i magen desto mindre risk är det för kolik. Det kanske kan trösta lite att tänka på?

Sen kommer du med stolthet kunna visa upp bilder hur du klättrat i vecka 40+, inte alla som kan det inte. Du är en inspiration, säkerligen för många mer än mig. Blir nog till att teipa ihop foten imorgon och ta en sista tur på väggen innan snittet för min del :)!

/Annie

La môme Annabel Lee sa...

Tack för uppmuntran. Tycker absolut att du ska ta en tur väggen. Jag vill iofs inte påstå att det kändes så himla bra i kroppen, då tyngden belastar bäckenet lite väl mycket, men mentalt så var det toppen att få klämma på lite grepp!

Lycka till nu på onsdag!

/Jenny

proudwil sa...

Vad härligt att se att du klättrar just på KVINNODAGEN. Way to go Jenny. Jag är stolt över dig. Vet att det inte är en tröst just nu, men jag blev ju också igångsatt och det kommer gå bra. Ska bli kul att träffa bebis. Och JA det är fantastiskt att komma i sina jeans, ta ett glas vin och bli en egen person. Du har så mycket kul att se fram emot. Kram kram

Lena