måndag 22 februari 2010

Kom ut Kom ut!

Jag har slutat jobba och just nu är mest väntan på att bebisen ska komma ut. Det är verkligen ingen lek att vara så här gravid, jag orkar nästan ingenting, jag är svullen av vatten vilket har gett mig karpaltunnelsyndrom med avdomnade händer som följd, och jag har en hemsk halsbränna, och de senaste dagarna har jag fått sammandragningar så fort jag rört mig! Vågen visar 70 + så jag har gått upp typ 20 kilo, helt galet. Jag trodde nog inte att jag kunde väga så mycket, men men, det försvinner ju sen. Jag hoppas att bebisen vill ut vilken dag som helst nu, men beräknad dag är nästa fredag och i värsta fall går jag ju över tiden.

Jag klättrade antagligen sista gången med magen för någon vecka sedan. Jag har kanske klättrat en gång i veckan efter jul och det har varit en stadig utförskurva minst sagt. Ett par få gånger har jag testat att klättra med helkroppsselen, men jag hatar den verkligen, den funkar inte alls på mig. Jag har alltså försökt bouldra tills nu, men de sista passen har mest varit patetiska försök där jag knappt kommit upp någonstans. Och eftersom jag inte hoppar eller ramlar ner så måste jag dessutom kalkylera att orka klättra ner också. Sista passen har jag också fått väldigt ont i bäckenet efteråt, så det är väl kanske dumt att töja på de redan uppluckrade ligamenten i onödan.

En graviditet är kanske det bästa motivationstipset jag kan ge dock. Jag är så sjuuukt motiverad att få tillbaka min kropp och att få börja träna på riktigt igen. Se upp, se upp!! Vi får väl se hur lång tid det tar innan jag kan börja köra på efter förlossningen. Jag försöker ställa mig in på att det kan ta ett par månader, men jag hoppas egentligen på att jag kan börja köra i princip omgående.
Det är tungt att bära på en kanonkula!

6 kommentarer:

Rikard sa...

DAMN! Vilken mage du fått :-)
Mina varmaste lyckönskningar till dig & Sydde att att går smidigt och bra när det väl är dags.

Vi hörs!

Kram
/Rikard

Linkan sa...

Ja den var int blyg den där kulan =)

Hoppas att allt går bra när det är dags!!

Anonym sa...

Det var verkligen kul att träffas på K2. Du imponerar verkligen stort att med den magen faktiskt ha klättrat fram tills för någon vecka sedan!!!!
All lycka och vi ses snart.
Johan Larsson

La môme Annabel Lee sa...

Tack för lyckönskningar!

Anonym sa...

Hejsan Jenny,

När man är förkyld och hemma från jobbet kan man tydligen hitt vad som helst på nätet. Jag känner igen dig även om du inte såg ut så där när vi sågs sist för snart 20? år och 20 kilo sedan. Grattis och lycka till!

/ Niklas D

Anonym sa...

Niklas Dahlström? (..eller Danielsson?) Kul i alla fall :-) Skicka gärna en e-post till backstromjenny@hotmail.com och berätta vad du gör!

/Bäckström