lördag 2 januari 2010

Finaste julklappen

Klättermässigt är mitt liv tämligen ointressant just nu. Jag har varit däckad i en förkylning den senaste veckan, så nu har jag inte klättrat på tre veckor vilket känns sådär. Det kommer att bli svårt att komma tillbaka tror jag. I värsta fall får jag väl sätta på mig den förhatliga kroppsselen jag köpte i början av oktober och som jag använt kanske tre gånger. Den påstås vara bekväm, men maken till obekväm sak har jag aldrig varit med om. Att bli nerfirad är ren och skär skräck och den klämde obehagligt runt magen som jag minns det. Men vem vet, den kanske passar bättre nu när jag är så stor.

Magen har tagit oroväckande proportioner över julen och barnet roar sig med att skjuta rygg där inne på ett sätt som ser väldigt roligt ut på utsidan. Jag ska försöka fånga det på film vid tillfälle. Barnet har också börjat trycka på ibland så att det bitvis gör ganska ont därinne på mina stackars hopklämda organ.

Igår så fick jag och Fredrik en fantastiskt fin julklapp, jag blev faktiskt alldeles tårögd (graviditetshormoner förstås). Vi som inte haft någon riktig bröllopsbild fick nu en i serietidningssnitt gjord av en konstnär i Uppsala. Hela arrangemanget är helt i min smak:

Fotografering av fotografen, magen (jepp gigantisk) och tavlan

Tavlan genom kameralinsen

2 kommentarer:

Pär sa...

Superfin bild!

Crstr sa...

Råcool!