söndag 1 november 2009

Filmkväll

Medan Fredrik, Jon, Katrin och Jocke Joker drog till Västkusten för en boulderhelg så stannade en kluven jag hemma i stället. Magen är nu stor och påtaglig och innehåller ju en liten gynnare som lever rövare där inne mest hela dagen. Det är helt enkelt lättare att klättra inne nu och jag har svårt att se mig själv säla mig upp för någon urtoppning, om jag nu skulle komma så långt någonstans. Men valet att stanna hemma har ändå gett en liten bitter smak i munnen och känns inte likt mig. Nåväl, vad är en bal på slottet, och hur kul är det egentligen att trängas fem timmar enkel väg i bil, för att agera hangaround över en helg.. Nästa år, nästa år, nästa år..

Tur i alla fall att Mange och Helena ordnade en supernice filmkväll och bjöd på den godaste av kladdkakor! Det var Big Up Productions Progression som var huvudfilm för kvällen och den var ju faktiskt väldans bra. "Inspirerande" instämde vi alla med munnen full av kladdkakan vars blotta anblick antagligen gjorde oss två kilo tjockare.


Vi kollade också på delar ur den gamla klassikern The real thing med Jerry Moffat och Ben Moon i font. Märkligt att en tolv år gammal boulderfilm kan kännas gammal, och givetvis härligt hardcore utan paddor.

Inga kommentarer: