torsdag 26 mars 2009

Bonjour tristesse

Hemma igen efter en dryg vecka utan ett moln på himlen och 10-15 grader varmt, hur soft som helst. Allt var bäst, bland annat galetterna i Barbizon.

(Ok molnet på himlen..) Tack Air France för att du tappade bort vår väska med kläder mellan Arlanda och CDG, det är väldigt befriande att inte behöva välja nya kläder varje dag. Framförallt var det spännande att få köpa nya klätterskor som jag normalt inte skulle ha valt.
En riktigt girlie 7a av den mer ovanliga karaktären i Fontan, finns i Restant du long rocher

4 kommentarer:

AK sa...

alltid, alltid, packar klätterskorna i handbagaget.

Anonym sa...

Exakt, alltid alltid, men denna gång var handväskan så liten och en liten tanke smög sig in, "det brukar ju faktiskt, trots allt, alltid komma fram.." /La môme

Jonas Wiklund sa...

Jag har ju bara anektodisk bevisföring att erbjuda, men visst känns det som Charles de Gaul är den bästa flygplatsen att åka över när man vill att ens koffertar skall bli mer beresta

La môme Annabel Lee sa...

Det var faktiskt min första tanke också, när vi åkte buss från planet till ankomsthallen. Men den tanken ersattes snabbt av nästa "..fast hur svårt kan det va att frakta bagage från punkt A till punkt B, de borde ju ha de bästa rutinerna huset kan erbjuda"