torsdag 29 januari 2009

Tisdag och onsdag

Verket på tisdagen.
Konstaterar att greppen fortfarande är väldigt små och att mitt nyp verklligen behöver bli bättre. Konstaterar också att jag kommer längre på flera vittaggade på verket än vad jag gör på Karbin. De svarttaggade däremot känns mycket hårdare än på Karbin. Tränar med Mia och Jenny Kjellberg. Fast tyvärr drar Jenny ett finger nästan direkt. Mia är grymt kroppsstark, en riktig förebild.

Karbin igår
Är sliten från tisdagens pass och märker att jag inte har så mycket ork. Blir ett kort pass med Helena som är bra mycket starkare än mig trots att hon precis börjat träna efter en jobbig influensa. Helena får bli min rolemodel just nu, vi ska ju trots allt klättra två dagar tillsammans i fontan och jag vill ju inte släpa efter i onödan. Med hjälp av Fredrik skapar jag ett problem på systemväggen. Jag kan göra de två första moven efter ett par försök, men inte utan att släppa fötterna, och resten lämnar lite ju mer att önska. Det känns dock bra att ha något konkret att öva på. Har dessutom valt ut ett par grepp som jag knappt kan hålla och som jag ska nypa på tills det svartnar. Gör nästan 9 pullups (8½) och därefter 7 + 7.

Ikväll blir det till att bygga på Karbin. Jag ska bygga krimpigt och slopigt och minst ett problem för mig själv att träna på, förhoppningsvis en vittaggad. Det har jag aldrig byggt.

Behöver tänka ut en bättre kostplan, för de två senaste dagarna har jag varit konstant hungrig. Har bakat ett supernyttigt bröd, extraspecial, only for me!

Inga kommentarer: