söndag 25 januari 2009

Nytt försök med en helt vanlig söndag

Nja, lördagen kanske inte blev helt vanlig ändå och dessutom blev det good old Karbin i alla fall.

Efter att inte helt vanliga omständigheter gjorde att jag spelade 400-kronors bowling på ett skumt, men flashigt, ställe nära Frihamnen och drack dyra och blaskiga öl ur flaska, så satt jag vid midnatt i en taxi på väg mot Sturecompagniet. Några minuter senare befann jag mig på studiebesök på dess VIP-avdelning som jag alldeles innan inte hade en aning om att den fanns. Antagligen har jag fått skador för livet och måste nu gå i dyr terapi på obestämd framtid för att få tilbaka någon sorts självkänsla. Jag har nog aldrig känt mig så brunhårig och så kort och så tjock och så ful förut. Farväl fontanresa, hej terapi.

Studiebesöket blev nu inte så långvarigt eftersom jag snabbt tröttnade på att stå i ett hörn och glo på undersköna tjejer och von Snorkelhjelm och van Rikenrask. Natten avslutades i stället med en lite mer vanlig tunnelbaneresa till verkligheten och Gullmarsplan.se där Bryt-lasse och Conny, Sonny och Ronny brukar hänga, och till Kebabstället där i väntan på buss hem. På kebabstället meddelades att min falafel skulle ta 5-6 minuter. "Ååååkej" sa jag och tittade på när Fredrik åt sin kebabrulle. 10 minuter senare frågade jag om min falafel började bli färdig, eftersom bussen strax skulle gå. "Nej den är färdig om kanske 10 minuter". Ingen falafel för mig alltså, och lika bra var väl det eftersom mitt nya skadade jag antagligen kommer att ha svårt att inta fast föda i framtiden.

Pannkaksmonster och inget stureplansämne direkt..

Idag blir det i alla fall verket. Har lite träningsvärk från gårdagens pass på Karbin, och extra svullna fingrar efter bowlandet.

4 kommentarer:

Jon sa...

Men hur kommer det sig att det ligger en Lingongrova i bakgrunden,fyndigt ordval förresten, när du har fått en så fin assistent av svärmor?

Anonym sa...

Hehe, du är observant du. Bilden är från i somras. /La môme

Anonym sa...

Om du är ett riktigt Pannkaksmonster så hoppas jag att du har prova Dulce de leche (kondenserad mjölk) grymt gott till pannkakor… Min kära broder tog just hem ett lass till mig från Uruguay… Sweet!! Annars kan Jag också varm rekommenderar att du sparka igång assistent och baka en fluffig levain, där du öser på med Dulce de leche… /”Kalmar” Mange

Anonym sa...

Kondenserad mjölk brukar jag bara ha till vietnamesiskt kaffe, men tack för tipset! /J