tisdag 9 december 2008

Stiltje

Det är ju som om det vore mitt i högsommaren, det händer ingenting ..och förkylningen håller i sig och surdegen har dött.

I söndags åkte jag, Fredrik och Jon lite optimistiskt till Noret, men det var självklart blött, blött och blött. Roligare var det i lördags när jag tränade på verket med Misse och Linda. Linda som varit från arenan ett tag har hittat en ny klätterglädje och roligt är att se hur både hon och Misse kompenserar frånvaron av gammal styrka med teknik. Ge dem ett par månader och de kommer att vara bättre än någonsin när den gamla styrkan innfinner sig och tekniken är på topp.

Jag kände mig förövrigt stark i lördags ända tills jag testade finalproblemen som var på boulderbash, då kände jag mig jättesvag, fast istället för att erkänna det skyllde jag på att jag var för kort för att kunna göra moven..

Förhörde mig om hur det gått för Linda från Karbin som färgat håret, eftersom vi landade på Karbin efter den misslyckade Noret-exkursionen i söndags. Hon sa att hon märkt en tydlig skillnad sedan hon gått till brunett, hon klarade definitivt svårare problem! Då är det bevisat alltså, styrkan sitter i håret!


Så här i inomhustider.. bild från dynoSM arrangerad av BlocStar på Karbin 2005. Foto: Louise L

Inga kommentarer: