onsdag 26 november 2008

Starka brunetter?

Linda på mitt klättergym har gått från blondin till brunett. Håret var snyggt innan och det är snyggt nu. När vi pratade om hårfärg så kom hon fram till den utmärkta spaningen att det här är början till hennes nya starka jag. Varför då kan man undra? Jo, hon syftade förstås till oss andra Karbinoiter, i det här fallet jag själv, Frida, Helena och andra Linda. Snart kunde vi förstås fylla på med t.ex. Anja och Angelica. Är det håret som görét? Vi får följa Lindas utveckling framöver helt enkelt! Och vad skulle förresten hända om t.e.x. Matilda och Katrin färgade håret brunt? Skulle de bli dubbelt så starka i crimpen då? Och det är ju inget fel på deras styrka nu trots hårfärgen så att säga.

Kan ni gissa problemet nedan? Taget i Fontan i påskas. Jag gjorde inte problemet. Jag blev sur! En timme senare var det dags att lämna fontan för den gången. Jag kommer själv inte ihåg vad problemet heter, men jag tyckte att det såg lätt ut innan jag provade.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Problemet heter Concept och är 6c

http://bleau.info/apremontouest/2188.html

Carlos sa...

Det låter som en teori det, me jag måste meddela att du har fel. Mitt mörka hår har inte hjälp mig. Eller har jag missat något?

La môme Annabel Lee sa...

Bra där Anonym! Du har vunnit en smörgås gjord på mitt hembakta bröd!

Carlos, jag kan inte gå i god för att hårfärgen även gäller killar, det kanske är en tjejgrej? Grattis till pappaskapet förresten! Hoppas ni har det bra.