fredag 21 november 2008

SM spekulationer

På begäran ska jag försöka mig på lite kvalificerade gissningar:

Herrar: Förutom Daniel Andersson tror jag att Sennelöv visar att gammal är äldst. Han är lite ojämn ibland, men har ju en oslagbar förmåga att få till det när problemen passar! Om Seko är med (fast han inte står anmäld) lär han ta pall, men han går väl iofs utom tävlan eftersom han inte är svensk. Per Holm är pallkandidat också, och om Christopher Aspberg är i grymmeform kan han mycket väl slå till på pall också. Men det kan ju finnas någon uppkomling som t.ex Jocke från BlocStar som kommer och rör runt i grytan. Att inte ha tävlat förut ger ju antagligen minuspoäng, för det är ju inte alltid starkast som vinner eftersom erfarenhet, förmåga att läsa problem och tävlingsnerver spelar stor roll.. Personligen hoppas jag att Steklund får till det denna gång!

1. Daniel Andersson jämte Seko
2. Henrik Sennelöv
3. Per Holm

Damer: Malin Holmberg är ju given favorit. Sen har vi Jenny Förander som liksom Henrik kan visa att gammal är äldst. Men har hon kommit iform efter barnafödande än? Jag har dålig koll där. Hon är ju dock en helt galet bra tävlingsmänniska som alltid levererar. Helena Lundgren kommer att slå till bara hon kan läsa problemen rätt och undvika dabbar i mattan. Sen är det Jenny Kjellberg som med sin länga tävlingerfarenhet också brukar vara stabil. Men Helena är starkare. Det finns några osäkra kort som jag inte har koll på. Jag har dålig kunskap om t.ex. Pernille Söndergaard och Anna Borestam.

1. Malin Holmberg
2. Helena Lundgren
3. Jenny Förander
4. Jenny Kjellberg

Hepp, det var mitt stalltips. Vi får med spänning följa morgondagen.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Jag står på anmälan, men jag kommer inte åka ner tyvärr. Är inte i superform heller så :)

/Christopher

Anonym sa...

Jag tror att Helena Johnson vinner... Hon såg stark ut i den där filmen från Åkers...

Ok, men Dan eller Steklund då? Vem klarar sig bäst? Sätter en tjuga på Steklund eftersom Dan the man inte såg riktigt lika vass ut igår som han gjort senaste tiden.

//Fredrik

Bruno sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Anonym sa...

Och Seko kan vinna, oavsett svensk eller inte - vilket han också gjorde :)
/Trollet