lördag 9 augusti 2008

Västkustsemester

Bilder från lite bonussemester på Västkusten. Tyvärr förvandlades sommaren till regnig höst under tiden så det blev inte lika mycket klättrat som tänkt. Men vi hann besöka Korpaberget, Töllsjö, Fjällbacka, Fiskebäck, Granitgrottan, Viks kile, Tjörnbroklippan och Hönö i alla fall, dock med varierande mängd klättring på varje ställe.

Fredrik gör Robot 7c på Korpaberget utanför Alingsås lätt som en plätt. Tack Carlos och Anna för det förnämliga boendet i er fina lägenhet!

Carlos har precis demonstrerat hur man på spanskt manér kan hänga upp och ner i en no hands vila på Robot. Fotografen missade tyvärr det anmärkningsvärda ögonblicket, men fångade min häpna min!


Jag gnäller och doggar mig upp för Marionett 7a. En cool och brant led där jag var chanslös i starten och livrädd på resten.


Efter en dag i den så kallade bouldergrottan blev vi medbjudna till Alvaro med familj och fick äta fisk som Alvaro fångat på Djuphavsfiske natten innan. Helt klart en minnesvärd måltid! Tack Alvaro och Katarina för er gästfrihet!

Bouldering vid Fiskebäcksvik dagen efter, när det fortfarande var sommar..
Fredrik i fokus


Jag laddar för att göra Tjuren Ferdinand 7a+ på TjörnbroklippanFredrik på Den gamle och havet 7b+ på Hönö. Därefter flydde vi Göteborg eftersom vi tröttnat på regninga tältnätter. Blev inte så mycket klättrat den här gången, men jag överväger en flytt, kanske.. Åtminstone fler besök.

1 kommentar:

Carlos sa...

Tack för besöket, det supertrevligt att ni kom förbi. Jag tycker att ni ska flytta till västkusten så vi kan grilla och klättra varje dag.