torsdag 12 juni 2008

Örnberget och DN

Har hängt på Örnberget en del på sista tiden. Det är alltid lika skrämmande att börja klättra där, men nu börjar jag vänja mig. Jag har Orup som träningsled och jag måste ju säga att det faktiskt lönar sig att hänga på samma led ett tag. Jag tycker att den är otroligt sekvensig och även om jag gör alla move så vet jag inte hur jag ska få så bra pump att jag kan sätta den. Senast jag var där klättrade jag den på topprep med ett häng och blev väldigt nöjd. Ikväll ska jag dit igen och då får vi se om jag har pulver nog att leda den med endast ett häng...

Var på Karbin igår för första gången på mucho länge och konstaterade att ju mer man kommer in i repklättringen, desto svagare blir man. I år kanske jag borde satsa på att träna inne minst en gång iveckan för att inte tappa så mycket styrka.. Gosh, jag är en sån slacker!

Förra veckan gjorde DN på stan en intervju med mig. Tvekade först eftersom de ville att jag skulle bli fotad på västerbrotraversen, men det var rätt skoj ändå. Är iofs besviken att de inte publicerade någon bild när jag övergav traversen och svingade mig ut i taket och upp på bron i stället, men men.. Annars fångade journalisten det jag sa rätt bra. Irriterar mig lite på att de skrev "jag och repet" istället för "jag och stenen" på ett ställe.

Skulle vilja åka till Magic Woods igen.. Kanske nästa sommar kan va nåt.4 kommentarer:

utomjording sa...

Sweet!

Conny, Jonas & Vegan-Fredde var i Flatanger. Ni kanske ska åka förbi där, dom var helt tagna!

Sebastian Suarez-Golborne sa...

Oj, "jag och repet". Ja det var inte meningen, blev knasigt i stressen.

vänligen,
sebastian

La môme Annabel Lee sa...

Oj hur hittade du hit!? :) Well det är lugnt, på det stora hela skrev du ju bra ju!

/Jenny

M&M sa...

Ha, ha! Misstänkte att du blev irriterad för det där med "jag och repet" Mamma fick en upplaga av tidningen som hon kan lägga någonstans bland alla andra en miljon tidningar. Men annars var ju artikeln kanon! Dela uppslag med IdolOla, Inte illa, haha!

När kommer ni till ön??
Har inte varit så aktiv med öbloggen men kolla gärna in den. www.isleoftoften.blogspot.com

Vi åker till sthlm i helgen eller iaf på lördag till söndag. Blir middag och hotell. Shopping på söndagen. (vet inte för vilka pengar men...)

Kram syster