måndag 7 april 2008

Jag missar kanten..igen

Den här bilden visar på sätt och vis the story of my life i min klättring. Jag gör upprepade försök, men lyckas inte knyta ihop problemet. Ja, vad ÄR egentligen problemet? Jag är så grymt avundsjuk på de som kan ta sig samman och sända problem efter problem (som F), medan jag själv fladdrar runt som clown, eller akrobat i bästa fall, om jag nu kommer nånvart alls. För de flesta gångerna så kan jag knappt hålla greppen. Fast sen kommer iofs hux flux de där sällsynta gångerna när allt fungerar och jag faktiskt sänder. 2008 har börjat rätt bra, kanske är det en positiv trend på g?
I helgen gjorde jag ett gammalt projekt, Buttman på Kraftstenen. Snöpligt nog blev det ingen vacker bestigning, fast jag kom ju upp och det är ju trots allt det som räknas.. Självklart flashade den store B den strax efter och tyckte den höll kanske 6c, så kan de va, vi är alla olika.
Nu suktar jag en 7bish i Skevik som inte ens är särskilt fin, men den är låg och brant och det finns grepp. Kan det egentligen bli bättre ur en midgets synvinkel? Ja kanske, men vaddå, det här är ju Sthlm, urvalet är begränsat..


Inga kommentarer: